Team billigEmballage.dk

Danmarks mest useriøse cykelhold

Soundtrack til Tour de Kerteminde

 

Så er soundtracket klar til tour de Kerteminde på søndag. På A siden til udturen har vi følgende sange...

 

Drengene Fra Angora - De Skal Have Baghjul Nede I Touren

U2 - Beautiful day

Queen - We Are The Champions

Tina Turner - The Best

AC DC - Are You Ready

Shu-Bi-Dua - Står På En Alpetop

 

Sidst på ruten skifter vi til B siden, og så har vi følgende sange...

 

Mike and the mechanics - All I Need Is A Miracle

Semisonic - Chemistry

Creed - One Last Breath

Evanescence - Bring Me To Life

Nick Kershaw - won't let the sun go down on me

FUNKSTAR DE LUXE - BLINDED BY THE LIGHT

U2 - Sunday Bloody Sunday

 

Holdet til tour de Kerteminde

 

Så er holdet til Tour de Kerteminde endelig sat. Offentliggørelsen byder ikke på de store overraskelser. Som hold kaptajn finder vi naturligvis holdets længst og hurtigst kørende rytter Jan Hansen. Jan er stadig rekord indehaver af svimlende 81 kilometer på sidste weekends træning. I kulissen er det dog kommenteret at der er pensionister som kører længere ture end dette. Jan selv udtaler, at han bare håber på at være i stand til at blive sidende på cyklen hele løbet igennem.

 

Bjerg rytter positionerne bliver besat af henholdsvis Oksen fra Odense Christian Ellegård og Kurt Frandsen. Begge har tidliger en kariere inden for mountain bike. Det er derfor forventet at de begge ved hvilken klinge der er den store og hvilken der er den lille, og at de er i stand til at vælge den rigtige når det går op af bakke. Kurt Frandsen har dog udtalt at det ikke helt er det samme, og det har han muligvis ret I. Vi forventer dog alligevel at se både Kurt og Christian i fin form op af bakkerne. Det forlyder i hvert tilfælde at Kurt nu er i stand til at tage bakkerne med en nogenlunde normal ansigtsfarve.

 

Derudover forventes det at Bi'en fra Brørup Tony Nielsen tager rollen som den førende på de flade strækninger. Tony forventes at hjælpe Jan I front, og følge op på de udbrud der vil finde sted, og dermed sørge for at holdet ikke bliver sat af på de flade strækninger. Bi'en fra Brørup udtaller selv "When you hear me humming, you know I'm comming".

 

Lam'et fra Vejle Lars Mikkelsen forventes at bistå Bi'en med at hjælpe Jan ud over stepperne på de flade strækninger. Lam'et er ellers bedst kendt for sin styrke i byerne (red. kører city bike) Men der forventes ikke at være de store bystrækninger i Kerteminde. Vi håber her på redaktionen at Lam'et fra Vejle har fundet sin nøgle til cyklen, så han kan finde formen inden løbet.

 

 

 

Som vandbærer og support rytter finder vi Papegøjen fra Vojens Hans Poulsen. Han kører altid med den store rygsæk, og så kan han jo fint slæbe vand og regntøj for de andre forlyder det. Hans er ikke utilfreds med placeringen men udtaler alligevel "Jeg havde håbet på en position som bjerg rytter. Det kan godt være det tidligere er sket at jeg har måtte stå af cyklen og trække op af de store bakker. Til gengæld går det dælme hurtig når det går ned igen". Og her henviser han til sine personlige rekorder på svimlende 32 kilometer i timen ned af bakke.

 

Det forlyder endvidere at Hans bag kulissen har udtalt til holdets øvrige ryttere "Why is it always me?" hvortil der blev svaret "Because you are the one with the biggest bag and the grimmest tøj Hansi!!!"

 

 

Endvidere må vi ikke glemme holdets joker Høgen fra Horsens Poul Peter Damgaard. Hvilken rolle han kommer til at spille på holdet er stadig uvidst. Men mere om det når kontrakten kommer på plads.

Lam'et på bakken

28 September 2012

Lam'et udfører for tiden sine træninger på bakkerne omkring Vejle. Der er ingen tvivl om at han intensiverer sin trænning. Spørgsmålet er om han forsøger at slippe ud af sin rolle som vandbærer, og istedet satser på en position som bjergged.

 

Rygterne siger dog at der var tale om en tur til bageren efter brød, og ikke en egentlig trænning. Men Lam'et fastholder at der jo var 2 kilometer både op og ned. Og deraf jo faktisk en tur på 4 kilometer. Samtidig kan han nu prale at at have besejret danmarks næsthårdeste stigning

 

Rygte: Nye forstærkninger

26 september 2012

Forud for Tour de Kerteminde, styrkes holdet endnu engang af 2 topryttere. Hvilken plads de vil få på holdet er endnu ikke afgjort. Rygterne vil vide at det drejer sig om Elgen fra Hosens og Vovsen fra Vamfrup.

 

Indtil videre er det kun et rygte, men vi forsøger her på redaktionen at fremskaffe flere oplysninger, og de vil blive bragt her på siden snarest....

 

Rygte: Oksen fra Odense køber cykel hos kendt top politiker

25 september 2012

Efter sigende skulle Oksen fra Odense have været på opkøb efter bedre materiel. Oksen har opkøbt en af de kendte team rynkeby cykler, og der er ingen tvivl om at udstyret er i top. Hvor Christian har opkøbt cyklen meldes der ikke noget om, men rygterne siger at den er købt af Lars Lykke Rasmussen på en rasteplads nord for Hamborg. Prisen skulle efter sigende være en pakke smøger og en six-pack. Dette er dog ikke bekræftet.

 

Rygte: Nye styrker til holdet

14 september 2012

Det forlyder at der skulle være nye styrker undervejs til holdet. Rygterne siger at forhandlinger skulle være igang med Høgen fra Horsens Poul Peter Damgaard. Poul Peter selv udtaler "Det kender jeg ikke noget til". Poul er dog blevet spottet flere gange hos den lokale cykelhandler. Efter sigende skulle han gentagende gange have spurgt "Har den Shimano 105, Det siger Tony den skal have"

 

Her på redaktionen glæder vi os usigeligt meget til at kontrakten falde på plads. Det forventes at Poul vil tiltække en del opmærksomed til holdet, da Poul efter sigende skulle vide hvad det er de unge vil have.

 

Vi håber snarligt at kunne præsentere Poul som ny rytter på teamBilligEmballage.

 

 

Rygte: Exit fra holdet

10 September 2012

Lam'et fra Vejle forlader holdet

 

 

Der er verserende rygter om at lammet fra Vejle skulle være blevet kontaktet af Team Christina Watches. "Det er selvfølgelig uheldig hvis vi skulle miste Lars" udtaler Hans fra holdet, "Lars spiller en stor rolle for holdet, og det bliver svært at erstatte ham. Men jeg tror dog ikke på det" fortsætter han.

 

Foruden det faktum at hans cykel har været låst i flere måneder, og Lars har smidt nøglen væk, stiller store spørgsmål til Lars's nuværende form, så mon det går så galt.

OneWeb 2012 © Copyright